Zakelijke mediation

Mediation bij een zakelijk conflict

Zakelijke mediation, want waar mensen samenwerken kan onenigheid ontstaan. Dit gebeurt niet alleen binnen organisaties maar ook bij het samenwerken met andere organisaties. Zakelijke conflicten ontstaan dan ook meestal rondom overeenkomsten (verwachtingen en kwaliteitsnormen), maar ook over betalingen en service.

Zakelijke mediation

Met een zakelijk conflict naar de rechter stappen betekent meestal het einde van de samenwerking. Terwijl die tot op dat moment misschien juist heel goed en vruchtbaar was. Je wil deze relatie ook niet kwijt en wil graag werken aan een nieuwe start.
Daar kan ik je in begeleiden.

Als mediator help ik beide partijen om met elkaar in gesprek te blijven, zodat je samen tot een oplossing kunt komen. Ik ben als mediator een neutrale partij in het conflict en zal als onafhankelijk gespreksleider het gesprek leiden. Mediation kan helpen om de angel uit het conflict te halen, zodat prettig samenwerken in de toekomst weer gewoon mogelijk is. Dat is voor alle partijen prettiger.

Contact

Loop je nou ook tegen een zakelijk conflict aan, met een medewerker of een opdrachtgever? Ik denk graag met je mee hoe we ook jouw zakelijke conflict kunnen oplossen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.