Over Mij

Mijn naam is Ingrid Middelkoop. ConflictExpert. Als mediator, vertrouwenspersoon en (organisatie) coach help ik bedrijven en organisaties bij verandering, verzuim, conflictsituaties en samenwerkingsvraagstukken. Met mijn praktische en daadkrachtige aanpak en mijn jarenlange ervaring als (interim) manager in het bedrijfsleven, de kinderopvang en de zorg- en welzijnssector weet ik de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ben een doener en ga graag proactief aan de slag om bedrijven, teams en andere samenwerkingen te begeleiden bij o.a. veranderprocessen en het opstarten van nieuwe samenwerkingen. Daarnaast pak ik graag mijn rol als mediator in conflictsituaties op de werkvloer. Ik ben thuis in alle lagen van een organisatie, zowel op managementniveau als op de werkvloer. Ik werk graag aan evenwicht in organisaties, zodat mensen met plezier naar hun werk gaan.

Samen met mijn man, twee kinderen en mijn hond woon ik in Ede. Naast mijn gezin besteed ik graag mijn vrije tijd aan de Japanse zelfverdedigingssport Aikido. Een sport waar de verbinding en harmonie centraal staat. Dit brengt me zowel privé als in mijn werk veel nieuwe inzichten & balans.

______

Ken je mij? Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?


Trijntje Oosterhuis
______

ConflictExpert, ook voor jou

Ik hoop dat ik een goed beeld heb kunnen schetsen van wie ik ben en wat ik doe. Op deze website vindt u veel informatie over mijn aanpak, maar elke situatie is anders en ik bespreek dan ook graag met u hoe ik ú het beste kan helpen. Bel direct 06-14 80 86 33 of mail voor een afspraak naar ingrid@deconflictexpert.nl. Contact opnemen middels het contactformulier kan uiteraard ook.